Wij zoeken een nieuwe collega: medewerker digitale productie. Klik hier voor de vacature!

×

Meer merken

Masureel

Masureel Art Factory

Masureel Art Factory is een platform voor artistiek onderzoek en productie, opgezet door Masureel. MAF legt het verband tussen Masureels industriële activiteit en de passie voor kunst. Het is een eerste stap om de werken van de Masureel Collectie te onderzoeken en ze geleidelijk aan open te stellen voor het publiek. Tegelijkertijd proberen we samen te werken met kunstenaars en instellingen. Met deze projecten willen we wandbekleding een integraal onderdeel van kunst en architectuur maken.

Masureel Projects

Voor de projectmarkt heeft Masureel verschillende mappen ontwikkeld met handige kaarten om mee te nemen naar klanten of projecten. De items in deze mappen zijn geselecteerd op hun ontwerp, look, touch, kleur en technische prestaties. De producten voldoen aan de eisen voor de projectmarkt, zoals brandwerendheid, wrijfvastheid en wasbaarheid. Op de achterzijde van elke kaart staan de technische specificaties en fysieke eigenschappen duidelijk vermeld. Hier vindt u een overzicht van de items in elke map. Voor meer gedetailleerde details of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Op zoek naar een specifiek design? Via de knop "zoeken" kunt u zoeken op patroon, kleur, naam etc. om het perfecte behang voor uw project te vinden!


Nieuws

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×