×

Specificaties

Masureel / Projects

REACH

Registratie, Evaluatie En Vergunningverlening Van Chemische Stoffen. Masureel voldoet aan de wettelijke verplichtingen van REACH, als downstreamgebruiker en als producent.

CE

Gecertificeerde producten voldoen aan de EU-eisen op het gebied van consumentenveiligheid, gezondheid en milieu. Dit betekent dat alle Masureel-producten voldoen aan de normen met betrekking tot de wettelijk toegestane hoeveelheid formaldehyde en andere gevaarlijke stoffen, zware metalen en vinylchloridemonomeer.

Franse VOC A+ & Formaldehyde-safe Volatile Organic Compounds

VOC's zijn producten die gemakkelijk kunnen verdampen en dus kunnen vrijkomen uit de producten die ze bevatten. In zeer hoge concentraties kunnen ze schadelijk zijn voor het milieu en de menselijke gezondheid. Daarom worden er grenzen gesteld aan het gebruik van deze stoffen. Onze producten behalen het Franse VOC A+ label met de strengste limieten.

FSC - Forest Stewardship Council

Al onze non-woven wandbekleding is FSC®-gecertificeerd (licentiecode: FSC-C105599), het label voor verantwoord bosbeheer.*

Ecologisch Statement

Masureel stelt alles in het werk om op de hoogte te blijven van alle milieuvoorschriften en initiatieven die van invloed zijn op de wandbekleding en de textielindustrie. We streven ernaar om de impact van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu tot een minimum te beperken. Bijvoorbeeld: alle gebruikte drukpasta's zijn op waterbasis, wat betekent dat er geen oplosmiddelen worden gebruikt die het milieu of de gezondheid kunnen schaden. Het afvalwater dat in het productieproces wordt gebruikt, wordt gezuiverd en gedeeltelijk gerecycleerd voor ons productieproces. Het afvalwater wordt afgevoerd volgens de milieunormen.

Euroclass

De producten van de merken Zoom en Khrôma** komen overeen met de Euroclass B-s1, d0, wat het beste resultaat is voor non-woven wandbekleding op brandwerendheid.

*Uitgezonderd onze digitale panelen gedrukt op sisal, de paperweave artikelen INT60x en INT20x, de Onyx INT30x en de Quartz INT50x.
**Met uitzondering van bepaalde ontwerpen, die overeenkomen met de Euroclass C-s1,d0. Neem contact op met uw leverancier voor meer informatie.

Nature

Lees meer over onze toewijding aan de natuur en onze planeet: ontdek hoe Masureel haar producten dagelijks groener probeert te maken!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×