×

Over ons

Masureel

Mobile triangle
Base
Art
Roots
Nature

Masureels Filosofie

Met onze West-Vlaams gewortelde roots, gaat de geschiedenis van de familie Masureel terug tot de 16de eeuw. We dragen een groot cultureel erfgoed met ons mee en nemen dit als referentie voor onze missie. Kunst, vakmanschap en respect voor de natuur kenmerken onze creaties. Onze collecties zijn geïnspireerd op een rijk archief van historisch behang en stoffen en een collectie moderne & hedendaagse kunst.

SEO |

Art

Elk merk van Masureel wordt onderbouwd door een rijk archief aan textielontwerpen en een uitgebreide kunstcollectie. Elke collectie wordt van pril ontwerp tot afgewerkt product volledig in-huis gemaakt. De onuitputtelijke creatieve drang van onze ontwerpers en het aanhoudend verlangen om de nieuwste technologieën toe te passen in productie, zorgen ervoor dat Masureel blijvend innoveert en uitblinkt in kleur, ontwerp en textuur.

SEO

Roots

Sinds de 16e eeuw maakt de familie Masureel deel uit van het prachtige West-Vlaamse dorp Hulste. Al in de 19de eeuw was de familie actief in de vlasindustrie voor de productie van linnen en begin 20ste eeuw werd de textielweverij opgericht. Vijftig jaar later, in de jaren tachtig, werd Masureel International opgericht door Guy Verstraete.

SEO |

Nature

Toegewijd zijn aan het milieu is voor Masureel meer dan enkel een betuiging. We streven ernaar een minimale impact te genereren in zowel onze productiefaciliteiten als de materialen die we produceren.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×