×

Contract

Masureel

GREENWALL

Wij beseffen maar al te goed dat er geen Planeet B bestaat en zijn dan ook vastbesloten om te blijven werken aan een betere toekomst. Masureel is een van de eerste behangproducenten die PVC-vrije wandbekleding op waterbasis creëert, die schrobbaar en zeer gemakkelijk te reinigen is. De perfecte groene oplossing voor uw muren!

Masureel Projects

Voor de projectmarkt heeft Masureel verschillende mappen ontwikkeld met handige kaarten om mee te nemen naar klanten of projecten. De items in deze mappen zijn geselecteerd op hun ontwerp, look, touch, kleur en technische prestaties. De producten voldoen aan de eisen voor de projectmarkt, zoals brandwerendheid, wrijfvastheid en wasbaarheid.

TOPWALL

Om een totaalconcept te kunnen bieden voor het interieur, biedt Masureel twee basisproducten om mee te behangen – een hoogkwalitatieve wandbekledingslijm en vliesbehang om te overschilderen of behangen.

Professionelen

Onder Professionelen kunt u alle technische specificaties en instructies terugvinden, alsook de symbolengids. U vindt er ook de link naar ons Marketing Portaal en de online stock-check.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×