×

Focus op kleur • Trendkleuren

Masureel / Nieuws

18/08/2022

Wij houden ervan om kleur te gebruiken in onze behangcollecties. Masureel brengt in elk nieuw boek een brede waaier aan kleurtonen, omdat we het belangrijk vinden dat er voor elk type behangliefhebber genoeg mogelijkheden zijn om uit te kiezen. Wij brengen zachte en rustige kleuren, die gemakkelijk in huis kunnen worden geïntroduceerd. Maar we hebben ook dynamische en nieuwe kleurencombinaties waarmee je een statement kunt maken in uw woning. We volgen de modetrends en zijn heel goed op de hoogte van de voorspellingen van kleurtrends voor de komende jaren. In onze collecties kunt u de nieuwe trendkleuren ontdekken voordat deze worden onthuld.
 

VERY PERI

Very peri werd door Pantone uitgeroepen tot de kleur van het jaar 2022. Een dynamische blauwtint met een levendige violetrode ondertoon. Een perfecte mix van de standvastigheid van blauw met de energie en opwinding van rood. 


Kijk voor een wandbekleding in deze trendkleur bij de collecties Agathe, Kimono en Spirit of Nature.

OLIVE SPRIG

Olive Sprig is een veelzijdig grijsgroen dat de groei en veerkracht van de natuur verbeeldt. Het is de perfecte kleur voor elke ruimte en werd daarom ook uitgeroepen tot kleur van het jaar 2022. Olive Sprig is een verleidelijke, ontspannende kleur die zowel ingetogen als dynamisch kan gecombineerd worden.


In ons gamma van behang kan je inspirerende combinaties ontdekken met deze organische, elegante kleur.  
 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×